ȘTIRI PE SURSE

INVESTIGAȚII MEDIA ȘTIRI PE SURSE, PROCESARE ȘI REDARE

MOBILIZARE: Moldoveni nu mai stati acasa pe 1 Decembrie!


„MOBILIZARE!
Pe 1 Decembrie facem un Mars in primul rind pentru demnitatea noastra ca popor, va fi un protest al constiintei noastre si un protest fata de toti politicienii dintre Prut si Nistru, fata de toti pentruca toti sunt niste banditi, nu avem clasa politica, avem un ocol de porci, murdari pina la git de rahatul lor!
Oameni buni de data aceasta numai stati acasa iesiti in strada!”
ANUNT!
Un marș pentru Unirea cu România va avea loc la Chișinău pe 1 decembrie, la inițiativa Asociației Obștești „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP). Evenimentul va începe la ora 14.00, în Scuarul Liceului Teoretic Român-Francez „Gh.Asachi”. 

mars-chisinau

Cu steaguri tricolore și pancarte unioniste, participanții vor porni în marș spre Monumentul Eroului Național – Ștefan cel Mare și Sfânt, unde vor ține discursuri patriotice și vor cere Reîntregirea cu România, se arată într-un comunicat. Marșul se va încheia la Ambasada României, unde va fi intonat imnul național „Deșteaptă-te române”.

„Acum mai mult ca niciodată, să dăm dovadă de unitate națională și să cerem dreptate pentru poporul basarabean. Facem apel la toți cei ce simt românește să nu fie indiferenți și să participe la Marșul Unirii. Invităm toate ONG-urile unioniste la marș, pentru a arăta că românii din Republica Moldova își doresc Unirea și vor să fie alături de frații de peste Prut”, a precizat Vlad Bilețchi, președintele AO „Onoare, Demnitate și Patrie”.

Organizatorii precizează că marșul este autorizat de Primăria Municipiului Chișinău, iar pe parcursul acestuia, ordinea va fi asigurată de Inspectoratul Național de Patrulare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 25.11.2015 de în ȘTIRI PE SURSE şi etichetată , , .

Comentarii recente

Rubrica

Comentarii recente

Rubrica

%d blogeri au apreciat asta: